Navigatie

PRIVACYVERKLARING


Bedrijfsgegevens:

Lime Label
Javastraat 1
3531 PL Utrecht

E-mail: info@limelabel.nl
KVK-nummer: 69026661
BTW-nummer: 153677090B01
IBAN: NL84 KNAB 0256 5681 46

Lime Label gaat discreet om met jouw gegevens. Mede daarom voeren we een transparant beleid ten aanzien van je privacy en ons cookie gebruik. In deze verklaring informeren we je welke persoonsgegevens wij verzamelen als je onze website gebruikt; en met welke doeleinden wij deze gegevens verzamelen. Tot slot informeren we je wat je rechten zijn als internetgebruiker op onze website wat betreft je persoonsgegevens.

Wanneer je bij ons een eigen account aanmaakt vragen we je om persoonsgegevens in te vullen. Deze gegevens worden opgeslagen op de beveiligde server van mijnwebwinkel. Dit gebeurt middels een https:// verbinding. Simpel gezegd is deze nieuwe verbinding (voorheen http://) nóg beter beveiligd. Dit komt doordat deze verbinding ervoor zorgt dat alle internetverkeer versleuteld wordt, wat inhoudt dat de privacy en veiligheid van jullie als internetgebruikers beter kan worden gewaarborgd. Wanneer je een bericht naar ons stuurt via de e-mail of telefoon is het mogelijk dat we deze berichten bewaren. Ook deze berichten worden op een beveiligde server opgeslagen. 


COOKIES

Deze website maakt gebruikt van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger.

Er bestaan verschillende soorten cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies zijn cookies waarmee de website speciaal op jouw voorkeuren wordt ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren opnieuw op te geven, waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies zijn cookies waarmee we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit.

Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

  • Winkelwagen (functionele cookie): Onthoudt welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.
  • Cookiekeuze (functionele cookie): Onthoudt of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.
  • Google Analytics (tracking cookie): Meet hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en probeert hier a.d.h.v. rapportages inzicht in te krijgen.
  • Google AdWords (tracking cookie): Meet hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. 
  • Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. 

RECHTEN

Je hebt het recht als consument om toestemming te geven voor onze privacyverklaring en ons cookiestatement. Door gebruik te maken van onze website geef je aan onze privacyverklaring te accepteren. Door onze cookiemelding te accepteren bij je eerste bezoek aan onze website, geef je aan ons cookiestatement te accepteren. Daarnaast heb je als consument altijd het recht je persoonsgegevens in te zien, aan te passen, of te verwijderen. Wil je je persoonsgegevens inzien of aanpassen? Neem dan hier contact met ons op. Wil je al je persoonsgegevens verwijderen? Ga naar Mijn Account > Verwijder Account. Je verwijdert daarmee alle persoonlijke informatie die je aan ons op onze website hebt verstrekt. Wil je je cookies beheren of verwijderen? Dit kan via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser. Het is echter mogelijk dat sommige functies- en services op onze website niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser. 

Heb je vragen, twijfels en/of klachten over onze privacyverklaring? Wij vragen je dan om hier contact met ons op te nemen. Daarnaast heb je als persoons wiens gegevens wij verwerken altijd het recht om een officiële klacht in te dienen. Dit kun je doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

 

© 2017 - 2018 Lime Label | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Keep calm and accept our cookies:) Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.